Foto: Diego Rossi Risotto negre d’ordi amb fonoll rostit, lluç i saltat de créixens
Des de La Platjeta ens proposen plats saludables però alhora boníssims. Qui diu allò de que la cuina sana és avorrida? D’això res! Gaudim dels productes de temporada i convertim el dia a dia en un luxe.
I quin aliment millor que el peix per
aconseguir-ho? Boníssim tan a nivell nutricional com de gust! E
Per començar ens proposem la recepta de
l’espectacular fotografia que encapçala aquesta entrada i que ens ha
preparat la Sara Banal amb peix de La Platjeta. Ens comenta que a
diferència del peix que trobem a la peixateria, aquest lluç està tan
fresc que la seva carn està llisa i no hi ha ni rastre d’anisakis.
Sara Banal és terapeuta en Medicina
Xinesa, s’especialitza en ajudar a concebre a parelles amb problemes de
fertilitat. Per això és summament conscient de la importància d’una
alimentació equilibrada i adaptada a les estacions ia l’entorn.
La seva parella és Diego Rossi, cuiner
especialitzat en alimentació energètica i futur terapeuta en Medicina
Xinesa. Junts treballen preparant receptes dirigides a millorar la salut
de les persones. En aquesta ocasió han preparat un plat a força de lluç
de la Platjeta.
Podeu conèixer-la més a www.sarabanal.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada