diumenge, 29 de gener del 2017

La Platjeta ara ens ofereix receptes... de peix!

 
 
 
Foto: Diego Rossi
 Risotto negre d’ordi amb fonoll rostit, lluç i saltat de créixens

Des de La Platjeta ens proposen plats saludables però alhora boníssims. Qui diu allò de que la cuina sana és avorrida? D’això res! Gaudim dels productes de temporada i convertim el dia a dia en un luxe.

I quin aliment millor que el peix per aconseguir-ho? Boníssim tan a nivell nutricional com de gust! E
Per començar ens proposem la recepta de l’espectacular fotografia que encapçala aquesta entrada i que ens ha preparat la Sara Banal amb peix de La Platjeta. Ens comenta que a diferència del peix que trobem a la peixateria, aquest lluç està tan fresc que la seva carn està llisa i no hi ha ni rastre d’anisakis.
Sara Banal és terapeuta en Medicina Xinesa, s’especialitza en ajudar a concebre a parelles amb problemes de fertilitat. Per això és summament conscient de la importància d’una alimentació equilibrada i adaptada a les estacions ia l’entorn.
La seva parella és Diego Rossi, cuiner especialitzat en alimentació energètica i futur terapeuta en Medicina Xinesa. Junts treballen preparant receptes dirigides a millorar la salut de les persones. En aquesta ocasió han preparat un plat a força de lluç de la Platjeta.
Podeu conèixer-la més a www.sarabanal.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada