dimecres, 21 de gener del 2015

Què faig amb tanta verdura? Cuinar!

Una de les reticències a agafar una cistella tancada, com la que tenim a la La Kosturica, és que sovint, ens fa por que ens arribin verdures que no sabem cuinar o que pensem que no ens agraden. I diem pensem, perquè cada vegetal és diferent i pot tenir un ventall de gustos molt diferents segons com es cuini.

Hi ha clàssics, com la remolatxa, el moniato o el fonoll, que quan entren a la cistella, espanten. Però amb el pas del temps, d'investigar i explorar, un s'adona que aquells vegetals que un dia refusava, avui són font d'alegria i de salut!
Fresca del nostre proveïdor

Per exemple, què fer amb el moniato? El restaurant La Trini de Gràcia fa, per posar-vos un exemple, unes patates braves de moniato amb salsa de pesto delicioses.

O les xips de remolatxa, talladetes ben fines, son ideals per acompanyar un segon plat o fer l'aperitiu. Inclús agraden als nens!

I el fonoll? Te'l pots prendre cru en amanida, o fer-te'n infusions. És molt versàtil.

Així que per anar fent boca us proposem avui que visiteu el blog de receptes d'un dels nostres "fresquitos", en Xabi: "La cuina del Tito".  Hi trobarem un munt de receptes on la verdura és un element ben destacat. Gaudiu-ne!

1 comentari:

  1. Gràcies Marta!
    I a totes i tots us convido a què feu els comentaris que us suggereixin les receptes si proveu de fer-les, que sempre es poden millorar amb un o altre ingredient...

    ResponElimina