Tens liquadora a casa? Doncs una manera fantàstica de començar el dia és
amb un suc acabat de liquar. A més, així segur que afegeixes alguna verdura que et fa mandra
menjar, com la remolatxa, l’api o el fonoll...
La Gemma ens anirà publicant receptes de sucs amb les fruites i verdures
que ens arriben de La Kosturika, així que estigueu atents!
Suc de poma, remolatxa i fonoll
És un dels meus sucs preferits. A tots els sucs hi poso poma, com a base,
perquè li dóna un toc dolcet perfecte. I també hi afegeixo sempre una mica de
gingebre fresc (tot i que no ve de La Kosturika), perquè és un probiòtic
fantàstic que ajuda a prevenir constipats, virus, bacteris... i a més, aporta
molta energia i escalfa l’organisme, així que recomano menjar-lo al matí. Compte
que al principi, el gust sobta, però t’hi aniràs acostumant. Primer posa’n poc,
perquè de seguida notaràs el gust.
La remolatxa és una de les hortalisses que més em va costar incorporar a la
dieta, perquè a casa no en menjàvem i no sabia que era tan bo menjar-la crua,
liquada al suc, o bullida a les sopes de verdures... I m’ho va recomanar un
metge indi, perquè em va dir que estava baixa de ferro. Així que cada setmana
menjo remolatxa d’una manera o altra.
I el fonoll li dóna un toc fresc perfecte. Per mi, la barreja és
espectacular. Ara només cal que ho provis, a veure si t’agrada tan com a mi!
Ingredients per a una persona:
1 poma
1 remolatxa mitjana
¼ de fonoll (o un tall segons el teu gust)
una rodanxa de gingebre fresc
Liqua tots els ingredients i pren-te’l agraint el regal que li estàs fent
al cos que ha estat més de vuit hores sense ingerir cap aliment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada