dissabte, 7 de març del 2015

Suc de poma, remolatxa i fonoll

Tens liquadora a casa? Doncs una manera fantàstica de començar el dia és amb un suc acabat de liquar. A més, així segur que afegeixes alguna verdura que et fa mandra menjar, com la remolatxa, l’api o el fonoll...

La Gemma ens anirà publicant receptes de sucs amb les fruites i verdures que ens arriben de La Kosturika, així que estigueu atents!

Suc de poma, remolatxa i fonoll
És un dels meus sucs preferits. A tots els sucs hi poso poma, com a base, perquè li dóna un toc dolcet perfecte. I també hi afegeixo sempre una mica de gingebre fresc (tot i que no ve de La Kosturika), perquè és un probiòtic fantàstic que ajuda a prevenir constipats, virus, bacteris... i a més, aporta molta energia i escalfa l’organisme, així que recomano menjar-lo al matí. Compte que al principi, el gust sobta, però t’hi aniràs acostumant. Primer posa’n poc, perquè de seguida notaràs el gust.

La remolatxa és una de les hortalisses que més em va costar incorporar a la dieta, perquè a casa no en menjàvem i no sabia que era tan bo menjar-la crua, liquada al suc, o bullida a les sopes de verdures... I m’ho va recomanar un metge indi, perquè em va dir que estava baixa de ferro. Així que cada setmana menjo remolatxa d’una manera o altra.

I el fonoll li dóna un toc fresc perfecte. Per mi, la barreja és espectacular. Ara només cal que ho provis, a veure si t’agrada tan com a mi!




Ingredients per a una persona:
1 poma
1 remolatxa mitjana
¼ de fonoll (o un tall segons el teu gust)
una rodanxa de gingebre fresc

Preparació:

Liqua tots els ingredients i pren-te’l agraint el regal que li estàs fent al cos que ha estat més de vuit hores sense ingerir cap aliment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada