dimarts, 12 de gener del 2016

El formatge que ens arriba

 
El segon dimecres de cada mes baixa a Barcelona un dels nostres productors, El Serradet de les Barneres, amb els seus productes de temporada. Per aquest mes de gener la seva oferta és el formatge madurat d'ovella i el formatge de tupí d'ovella (macerat amb ratafia), amb els següents preus:

- Formatge madurat d'ovella (350g) a 7 €/unitat

- Formatge de tupí d'ovella, fet amb ratafia (120g) a 3 €/unitat


I en breu.... Tindrem xai lletó!
 
A finals de gener esperen que les seves comencin a parir. És el moment més delicat i emocionant de l'any; i també és el tret de sortida de la seva temporada particular: comencen a munyir, a tenir llet i a elaborar els làctics: matons, iogurts i formatges frescos.
 
I la temporada de parts també significa que tindrem xais! El xai lletó, un xai molt tendre criat exclusivament amb la llet de les seves mares: ovelles que pasturen herba a diari i segueixen una criança, alimentació i maneig ecològics.

La comanda es pot fer de xai lletó sencer (​entre 7 i 8 kg) o mig xai lletó (entre 3,5 i 4 kg), tallat i portat a la coope, al preu de 15 €/kg.

Som conscients de la necessitat de reduir el consum de carn i de les contradiccions que a molts ens comporta, però si se'n vol consumir, millor que sigui poca i bona!! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada