Com pots ser membre de la Fresca?


Si estàs d'acord amb els criteris que t'exposem a continuació, només ens ho has de dir!

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del Formulari de contacte, o bé venir un dijous de 19.30 a 20.30 a l'Ateneu Rosa de Foc (Robí, 5 Gràcia) i parlar amb nosaltres.

Ens hem marcat com a màxim ser 20 unitats familiars (20 cistelles) i, per tant, estem obertes i encantades de tenir noves incorporacions.

Què implica ser membre de la Fresca?
  • Motivació per endegar aquest procés i participar a l’assemblea que es convoca el darrer dijous de cada mes (20h-21h aprox) durant les quals anem definint el projecte (criteris que utilizarem, proveïdors, comissions de treball i distribució de tasques, etc).
  • Compromís durant un any (estiu i vacances incloses) d'adquirir setmanalment una cistella (15€). En el cas que en alguna ocasió no poguessis venir a buscar la cistella, pots enviar a una altra persona a fer-ho per tu.
  • Pagament mensual de 6,5 € com a contribució de despeses de lloguer i ser membres de l'Ateneu Rosa de Foc.
  • Les cistelles es paguen mensualment i per avançat, en metàl·lic a la mateixa cooperativa, el darrer dijous de cada mes. Es fa el pagament de la cistella (fix i per avançat) i dels diversos extres que es van demanar en el mes anterior. Existeix una rotació mensual de la persona encarregada de recollir els diners i fer les transferències l’endemà als números de comptes dels diferents proveïdors.
  • Per fer la comanda d’extres, la Subcomissió d'extres - Comandes penja un excel al site i fa un recordatori perquè tothom faci les seves comandes abans d’una data determinada. Actualment tenim molts extres: pots consultar la nostra pàgina de productors.
  • Cada 2 o 3 mesos, cada cistella ha de realitzar la permanència o el torn, durant el qual es preparen les cistelles.
  • I has de tenir ganes de relacionar-te amb gent del barri... Que som molt majos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada