Els nostres productors


  • La Kosturica: és el nostre  productor principal. Ens porta una cistella setmanal de 5 kilos a 16 euros amb verdura de temporada. A més, a ells també els demanem una sèrie de productes més, anomenats "extres", com més verdura, fruita de temporada, mel, ous, bolets, sucs... que adquireixen a través d'una xarxa d'intercanvi, "La Xarxeta". La Kosturica es basa en el model de cistella tancada, segons el qual s’estableix un compromís setmanal i anual d’adquisició de la cistella amb un preu tancat.


    Podeu trobar més informació a la pàgina web de La Kosturica.


    O veure un documental que han fet sobre ells.


  •  
  • Ecolécera: a través de L'Aixada (cooperativa de consum amb la que compartim local al C. Virtut, 17 de Gràcia), comprem cereals, llegums, pasta i vi a aquests productors d'Aragó, de Lécera per ser més exactes. La comanda és semestral aproximadament. Podeu veure el seu web aquí.

  • El Serradet de Barneres: granja amb un ramat d'ovelles, que per temporada, ens proveeix de mató, formatge fresc, iogurt i formatge de tupí, tot d'ovella. I de vegades, de lletons de xai.  Boníssim! Féu el tafaner pel seu projecte al seu blog.

  • La Platjeta: sí, sí tal com sona, amb j. Aquests pescadors de La Barceloneta surten de dilluns a divendres a pescar per la Costa de Vilanova i la Geltrú. A nosaltres ens porten caixes de peix (de 2-2.5 kg de peix i marisc a 27,5 euros o de 1.5 kg de peix a 15 euros) cada dues setmanes pescat del mateix dia. Encara remena, nena!

  • La Veganeria: en Pau ens proveeix cada setmana de seitan, tofu i hamburgueses i croquetes vegetals. Boníssim i us el pot fer personalitzat amb la textura i espessor que desitgeu.

  • L'Olivera: i amb ells va arribar l'alegria! Vi ecològic i oli de veres per amanir tot tipus de plats... Comanda periòdica, depenent de les necessitats dels integrants del grup. A part de tenir molt bon producte, ens van captivar amb el seu projecte d'integracio social. Coneixeu-lo.

  • Cal Roio: ells ens porten pollastres cada mes. I ara també els hi demanem xai i vedella. Aquí trobareu l'explicació del projecte.
  • Volem el pa sencer: fa poquet que hem apostat per aquesta nova proveïdora que ens porta el pa cada dimecres: pa blanc, format biga, de blat sarraí, sense glúten... i també pastissos de xocolata!
  • Vedella Brunec: Aquest és un projecte agroecològic del Pallars Jussà dedicat a la ramaderia de vaques Brunes, que nodreixen ecològicament i que tracten amb tota la cura del món. La carn ve en lots de 10 quilos de diferents parts del cos. Boníssima!
  • Cal Valls: i aquí arribem al gran... súper! És un proveïdor amb el que estem començant, que té molt producte en conserva: fruita deshidratada, pots de llegums, olis, menjar per infants, etc. Tenim pendent una xerrada en assemblea per decidir què els hi demanem i què no. Però és ideal per omplir el rebost.
  • Cafè Rebeldia: l'anem a cercar cada mes a l'infoespai... El cafè més zapatista! Diuen alguns, que és de gust massa àcid... Però a la majoria els encanta!
  • Llavora: porc, i no és un insult. És un vocable sabrós, melós. Aquest proveïdor és excels. Només per provar aquesta carn, hauries d'unir-te a nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada