diumenge, 5 de juny del 2016

TROBADA ARTICULACIÓ MOVIMENT AGROECOLÒGIC (12 Juny, Can Comas)


Una
 desena de col·lectius que prompuen l'agroecologia i la sobirania alimentària des de diferents vessants (producció i consum organitzats, recerca, formació, divulgació, incidència, dinamització...) s'han animat a organitzar aquesta trobada, que té com a principal objectiu fomentar l'articulació del moviment agroecològic. Si sou part d'aquest moviment, hi esteu
convocats.

La convocatòria es llança perquè es creu que, en el context socioeconòmic i polític actual, és més necessari que mai que enfortim l'espai agroecològic i millorem la coordinació entre col·lectius.

La proposta és, doncs, trobar-nos el proper 12 de juny tots els col·lectius i persones que promovem l'agroecologia i la sobirania alimentària. Trobar-nos per conèixer-nos i reconèixer-nos, per celebrar tot el que tenim en comú i tot el que hem construït fins ara. Trobar-nos per reflexionar conspirar plegades, per analitzar els reptes que tenim i debatre com podem superar-los. Trobar-nos per tractar d'articular més i millor l'espai agroecològic, per concretar per a què volem coordinar-nos i començar a definir com ho volem fer.

La trobada tindrà lloc a la masia de can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat. Com s'hi arriba: http://bit.ly/1q0blRq.

A continuació el link per a que us pogueu inscriure, necessitem saber quanta gent serem per preveure logística i dinar!!

Us demanem ajuda amb la difusió per a que arribi a tothom qui practiqui l'agroecologia i cregueu que li pot interessar
Si teniu algun dubte o comentari el podeu adreçar a agroecologia.trobada@gmail.com.
Ens veurem el 12 de juny. 
Salut i agroecologia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada