diumenge, 4 de setembre del 2016

Novetats del pa de l'Aresta


Aquests darrers dies la Cooperativa L'Aresta ens ha enviat la següent informació sobre els seus pans i el seu servei:

D'una banda, hem introduit algunes novetats que us detallem a continuació:
  • Ja tenim la màquina talladora de llesca prima! Fa una llesca de 8mm, això és més o menys la meitat del gruix de la llesca que fèiem fins ara. Lallesca prima la farem amb tots els pans de motlle (excepte els anglesos) i mantindrem la de sempre pels pans rodons. Hem pujat 5 cèntims el preu del tall del pa que serà de 15 cèntims (tant pel tall normal com pel prim).
  • Com ens heu demanat moltes, i aprofitant que ara ja tenim la llescadora prima, els pans semi integrals de llavors, sèsam i olives passaran a ser amb format de motlle.
  • Introduïm dos pans nous: pa de pagès de 700g en motlle que també hi haurà la opció de que sigui un pagès multillavors de 700g en motlle.
  • El curs passat, la base de la coca de verdures era de farina d'espelta i blat persa i, a partir d'ara, la base serà nomès de farina d'espelta.
  • Incialment, el motlle anglès anava sempre tallat i no cobràvem el tall. Com que moltes ens ho heu demanat, a partir d'ara podreu optar pertallat o sense tallar, i cobrarem el tall.
  • Ja tenim quasi llest un pa sense gluten a base de fajol que esperem poder-vos-el oferir en breu.
D'altra banda, us volem explicar que hem estat treballant en els preus. Sabeu que desde l'inici tenim la voluntat de fer un producte que sigui el màxim d'assequible i, al mateix temps, que sigui un preu just. Aquest any, hem fet la reflexió que a l'inici del projecte vam ajustar massa els preus, a la vegada que alguns costos no els vam calcular prou bé, i això resulta en que les hores que dediquem a aquesta feina no es vegin ben pagades. Per aquest motiu, aquest any hem decidit pujar els preus. És una decisió que ens ha costat molt però creiem que és la més adequada per a fer sostenible el projecte de fleca de l'Aresta. Veureu que, tot i així, segueixen sent uns preus/kg més baixos que els que podeu trobar en molts altres forns, fins i tot en convencional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada